четвъртък, 23 август 2012 г.

Cosmopolitan България

Днес излезе броя на списание Cosmopolitan на който Луси е на корицата.Списание го има и във България така, че които иска може да си го закупи от вестникарските бутки за 2.99лв.
Броя за България е същия като този в САЩ.Вижте го тук.

Също така намерих кратка част от това което пише за Луси в списанието.
Cosmo СЪРЦЕ Луси
Как успя да се издигне до върха тази звезда от Малки сладки лъжкини сред хилядите момичета, които се пробват в Холивуд всяка година? Трябва да е резултат от наистина рядка комбинация от талант, ентусиазъм и трудно постигната самоувереност.  

Може да се каже, че в момента Луси Хейл е една от най-бързо изгряващите млади актриси в Холивуд. Доказателството: нейната героиня, Ария, е любимката на феновете на сериала "Малки Сладки Лъжкини", който в момента е и по bTV. Толкова е популярен, че агенциите, изследващи социалните мрежи в света, отчетоха че финалът на втория сезон бе най-обсъждания в Twitter телевизионен епизод в цялата история на социалната мрежа.  Блоговете за филми жужат от обсъждания, че 23-годишната актриса е идеално пасва за ролята на Анастейша Стийл във филма "50 нюанса сиво" (повече за книгата прочети на стр. ХХХ). А наскоро се чуха и новини, че младата звезда е подписала договор за албум с известна звукозаписна компания и ще го издаде следващата година. Като се има предвид че понастоящем в Лос Анжелис има хиляди актриси, които се опитват да пробият, е много впечатляващо как Луси се превърна от съвсем непозната към уважавана звезда само за няколко години.

Няма коментари:

Публикуване на коментар