неделя, 9 септември 2012 г.

СПОЙЛЕР! - Кога Спенсър ще научи истината ?

Знам,че всички сте невероятно шокирани от предателството на Тоби.(Също така някой от нас мислят,че е зъл,нали?)Но аз съм готова да се обзаложа,че нашите разбити сърца са нищо пред това как ще се почувства Спенсър когато разбере истината.И според Троян Белисарио това може да бъде по-рано,отколкото си мислим.

"Тя не знае за това [още] ,но тя е много умно момиче така,че може да се очаква,че тя няма да остане дълго в неведение." - коза тя пред EW на модното шоу на Tadashi Shoji.
"Едно от нещата,че освен с момичетата Спенсър се чувства удобно и с Тоби.Значи ще видим да се вихри бури,когато разбере."

Междувременно Белисарио каза,че е развълнувана феновете да видят епизода за Хелоуин на 23 октомври,който взима няколко месеца след събитията през летния финал.
"Това е най-лудия епизод,който съм снимала и това е така нещата са различни от тези които сте виждали досега" - казва тя за големия влак на Ада."Всеки е там,и има много различна роля.това е като кипене на под или че всичките ти проблеми са на главата ти"

Няма коментари:

Публикуване на коментар