вторник, 19 февруари 2013 г.

Повече за новото момиче Шана

Ние срещаме много нови герои в сезон 3 на сериала, включително Шана (Ариел Миранда) новото мистериозно момиче в града което беше хванато да флиртува с Пейдж (Lindsey Shaw) в шоуто.
Ние знаем че Шана ще я има отново в новия епизод. За тези от вас който имат нужда от припомняне ето 5 неща за нея от спойлери и Pretty Dirty Secrets.
Тя е "размирник". Марлийн казва на TVGuide, че Шана е "Розуудския размирник". Не се знае дали се има предвид че Шана и преди е имала проблеми с предизвикването на бели в Розууд, преди Алисън да умре, или е започнала да ги предизвиква с преместването си в града след преди Хелоуин.
Пейдж я познава. В един уеб епизод на Pretty Dirty Secrets ние погледнахме телефона и, включително нейните последни обаждания. Ние видяхме че тя има пропуснато обаждане от Пейдж, което може да обясни колко Шана знае за лъжкините и техните дела. Каква е тяхната история? Нямаме търпение да разберем.
Връзката между Шана и Миси Франклин. Олимпийската плувкиня Миси последно каза че нейното предстоящо cameo ще включва Шана и Емили. Миси (която играе себе си) ще дотича до Шана на летището и Шана ще поиска да се представи на Емили. От къде тези двете се познават ? И означава ли това, че Шана и Емили ще се сприятелят ?
Шана е един вид шпионка. В PDS тя често се обаждаше по телефона на непознат номер. На различни места в сериите, Шана казва на другия човек който е срещала (Ноел примерно) и без значение дали или дали не "те" всички са спрели в Хелоуинската история. След като има снимки на костюмите на всичките лъжкини на телефона си ние се чудим дали тя не е шпионирала "А" или някой за когото още не знаем.
Нейната връзка с Алисън. Когато срещнахме Шана за пръв път тя ни каза че е от Ню Йорк, но е израснала в Южна Калифорния. Както феновете помнят, в flashback от сезон 1, епизод 12 Спенсър пита Алисън, защо надписа на колата и е за Хилтън Хед, Южна Калифорния Али казва, че е посещавала баба си в Джорджия. Али не може наистина да спре да лъже, и да прави подозрителни извинения. Дали Шана се е запознала с Алисън в Южна Калифорния ? И след като Али е отишла за няколко дена там преди да изчезне, дали Шана знае повече за това коя е убил ?

Сама съм го превеждала, затова ако го вземате дайте кредит.

Няма коментари:

Публикуване на коментар